Cégbemutató

Pár gondolat a családi
vállalkozásunk növekedéséről

A családi vállalkozásunkat 2007-ben Chocoland Kft. néven indítottuk. Kezdetben Törökországból és Kínából importált édességek értékesítésével foglalkoztunk.

2009 óta a saját gyártású édességeket előállítása érdekében tovább bõvítettük a céget. Nagyatádon, a laktanya területén a két elhagyatott épületet újítottunk fel teljes egészében, hogy megindulhasson a termelés.

A kisebb üzemcsarnokunkban (220 m2) már 2010-től folyik a hazai termékek gyártása. Mûködõ kereskedõi hálózatunkon keresztül számos boltba sikerült eljuttatni a termékeinket.

A vásárlók hamar megkedvelték az általunk gyártott szaloncukor különlegességeket, a csokoládé mikulás és nyusziformákat, valamint a desszerteket. A megnövekedett kereslet miatt a helyi kisebb üzleteken túl, már több multinacionális cégnek is szállítottuk szezonális édességeket.

A nagyobb, 1000 m2 területû üzemcsarnokunkat 2020-ra sikerült teljesen felújítani, illetve gépesíteni.

Cégünk üzletpolitikája a kimagasló, prémium minőségű termékek gyártása és forgalmazása a hazai és a külföldi piacon egyaránt. 2020 folyamán a Chocoland Kft. új márkanevet hozott létre, ami Forfino nevet viseli. Az új márkanév jólcsengő és könnyen megjegyezhető, amellyel a vásárlók a boltok édességpolcain találkozhatnak.

1/3

„Nincs jobb, mint egy igaz barát,
kivéve egy igaz barát csokival.“

(Linda Grayson)
x
A honlapunk böngészésével automatikusan hozzájárul a cookie-k használatához. Adatkezelési tájékoztató Ok